Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با انتشار تازه‌ترین ویرایش رتبه‌بندی وبومتریک در سال ۲۰۱۸، واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حفظ جایگاه سابق خود در بین دانشگاه‌های ایرانی و بهبود رتبه در بین دانشگاه‌های جهان، در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز صدرنشین شد.

به گزارش گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از علوم و تحقیقات، پایگاه رتبه‌بندی وبومتریکس بیش از ۲۸ هزار دانشگاه و موسسه تحقیقاتی جهان را بر مبنای چهار شاخص رتبه‌بندی می‌کند که در این بخش دانشگاه‌ها در یک رتبه‌بندی کلی جهانی و همچنین به صورت قاره‌ای تقسیم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام رتبه‌بندی وبومتریک به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب‌سایت‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد.

بر این اساس، وب‌سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بر اساس چهار شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل ( Presence ) با وزن پنج درصد، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرار شده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility ) با وزن ۵۰ درصد، تعداد استنادات ۱۰ نویسنده پُراستناد دانشگاه در Google Scholar Citations (شاخص Openness ) با وزن ۱۰ درصد و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین ۱۰ درصد مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence ) با وزن ۳۵ درصد عمل می‌کند. (منبع این پاراگراف: خبرگزاری مهر)

مطالعه وضعیت ۲۰ دانشگاه اول ایران در تازه‌ترین ویرایش رتبه‌بندی وبومتریک در ۲۰۱۸ و مقایسه آن با نتایج اولین نسخه این رتبه‌بندی در ۲۰۱۸ نشان می‌دهد:

۲۰ دانشگاه اول ایرانی حاضر در جدیدترین رتبه‌بندی وبومتریک سال ۲۰۱۸، همان ۲۰ دانشگاهی هستند که در نسخه اول این رتبه‌بندی در ۲۰۱۸ حضور داشتند.

در نسخه اول رتبه‌بندی وبومتریک در ۲۰۱۸، هشت دانشگاه ایرانی در بین هزار دانشگاه اول دنیا قرار داشتند که در جدیدترین نسخه وبومتریک، این تعداد به ۹ دانشگاه رسید.

وب سایت دانشگاه‌های تهران، علوم پزشکی تهران، صنعتی امیرکبیر، تربیت مدرس، علوم پزشکی شیراز و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حفظ جایگاهی که بر اساس نسخه اول رتبه‌بندی وبومتریک سال ۲۰۱۸ در بین وب‌سایت‌های دانشگاه‌های ایران کسب کرده بودند، رتبه‌شان در جدیدترین نسخه این رتبه‌بندی، در میان وب‌سایت‌های دانشگاهی دنیا بهبود پیدا کرده است.

وب سایت‌های دانشگاه‌های صنعتی شریف و اصفهان که بر اساس نسخه دوم رتبه‌بندی وبومتریک ۲۰۱۸ در بین وب‌سایت‌های دانشگاه‌های ایران همان جایگاهی که در نسخه اول داشتند را حفظ کرده‌اند؛ اما جایگاه جهانی‌شان در نسخه دوم نسبت به نسخه اول ۲۰۱۸ رو به افول گذاشته است.

در دایره ۲۰ دانشگاه اول ایرانی حاضر در رتبه‌بندی وبومتریک، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با رشد چهار پله‌ای و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهیدبهشتی و تبریز با رشد ۳ پله‌ای نسبت به نسخه اول ۲۰۱۸ این رتبه‌بندی، بیشترین بهبود وضعیت در سطح ۲۰ دانشگاه اول ایرانی حاضر در نسخه جدید وبومتریک را به خود اختصاص داده‌اند.

واحد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی که در نسخه اول رتبه‌بندی وبومتریک سال ۲۰۱۸ دوازدهمین دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه‌بندی بین‌المللی بود، در جدیدترین رتبه‌بندی با هفت پله نزول به عنوان نوزدهمین دانشگاه ایرانی و پس از واحد علوم و تحقیقات قرار گرفت. به این ترتیب، واحد علوم و تحقیقات که پیشتر در جایگاه دومین واحد دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها قرار داشت، اکنون در صدر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این رتبه‌بندی قرار گرفت.

رتبه وب‌سایت دانشگاه در میان وب‌سایت‌های دانشگاه‌های ایران (جدیدترین نسخه وبومتریک در ۲۰۱۸)

دانشگاه

رتبه وب‌سایت دانشگاه در میان وب‌سایت‌های دانشگاه‌های جهان
(جدیدترین نسخه وبومتریک در ۲۰۱۸)

رتبه وب‌سایت دانشگاه در میان وب‌سایت‌های دانشگاه‌های جهان
(اولین نسخه وبومتریک در ۲۰۱۸)

رتبه وب‌سایت دانشگاه در میان وب‌سایت‌های دانشگاه‌های ایران (اولین نسخه وبومتریک در ۲۰۱۸)

۱

تهران

۳۸۸

۴۵۵

۱

۲

علوم پزشکی تهران

۵۵۵

۵۶۶

۲

۳

صنعتی شریف

۵۹۴

۵۸۲

۳

۴

صنعتی امیرکبیر

۷۸۵

۸۴۳

۴

۵

تربیت مدرس

۸۵۱

۸۵۵

۵

۶

علوم پزشکی شهیدبهشتی

۹۲۰

۱۰۷۴

۹

۷

صنعتی اصفهان

۹۳۳

۸۹۵

۶

۸

علم و صنعت ایران

۹۴۹

۹۲۲

۷

۹

فردوسی مشهد

۹۸۹

۹۶۳

۸

۱۰

شهیدبهشتی

۱۲۰۱

۱۲۳۹

۱۱

۱۱

شیراز

۱۲۳۴

۱۱۹۷

۱۰

۱۲

علوم پزشکی مشهد

۱۲۷۲

۱۳۵۸

۱۳

۱۳

تبریز

۱۳۶۰

۱۳۸۲

۱۶

۱۴

علوم پزشکی شیراز

۱۳۶۹

۱۳۷۳

۱۴

۱۵

علوم پزشکی تبریز

۱۳۸۵

۱۴۷۷

۱۹

۱۶

علوم پزشکی اصفهان

۱۳۹۷

۱۴۰۰

۱۷

۱۷

صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

۱۳۹۹

۱۳۷۹

۱۵

۱۸

واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴۴۸

۱۴۵۶

۱۸

۱۹

واحد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴۵۷

۱۳۳۷

۱۲

۲۰

اصفهان

۱۵۶۶

۱۵۵۵

۲۰

ا

انتهای پیام/4046

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند